Candlelight Memorial – Wat leeft voort in jou?

0

Op 16 mei organiseren Aidsfonds en de Hiv Vereniging een Candlelight Memorial, om stil te staan bij de mensen die overleden zijn aan de gevolgen van aids. De bijeenkomst vindt dit jaar plaats via Zoom en wordt voorgezeten door Tieneke Sumter.

Tijdens de herdenking zijn er interviews met nabestaanden, mensen van het eerste uur, long term survivors en jongeren met hiv. Ook al heb je die eerste jaren niet zelf meegemaakt, de herinneringen en verhalen uit die tijd inspireren ook nieuwe generaties. Het thema van deze herdenking is dan ook: wat leeft voort in jou?

Perry Dosset zingt speciaal voor deze bijeenkomst een lied.

De Candlelight Memorial is op zondag 16 mei van 15 – 16.15 uur. Aanmelden kan via events@aidsfonds.nl. o.v.v ‘memorial’. Een paar dagen voor de bijeenkomst krijg je een zoomlink toegestuurd, waarmee je de herdenking kunt volgen.

Voor diegenen die minder bekend zijn met Zoom is er ook een korte instructie om Zoom te installeren en mee te doen.

Leave A Reply