The Power of Love 2020

0

Ook dit jaar zal er rond Wereld Aids Dag de landelijke informatiebijeenkomst zijn over hiv voor mensen met hiv. Deze keer op zaterdag 28 november van 11.00 tot 15.00 uur.

Koninklijk Theater Carré is helemaal klaar om in deze tijd verantwoord gasten te ontvangen van The Power of Love. Omdat het theater zo groot is kan iedereen op minstens 1,5 meter afstand van elkaar zitten. In de lunchpauze is er voor iedereen een zitplaats in één van de foyers. 

Er is plaats voor ongeveer 400 gasten. Als je nu een toegangskaartje koopt, dan krijg je de beste zitplaatsen. Mochten de regels van de overheid veranderen en we op 28 november minder bezoekers kunnen ontvangen, dan geldt: wie het eerst een toegangskaart heeft besteld is welkom. Anderen krijgen zo snel mogelijk bericht en krijgen het betaalde geld terug.

Mocht je niet fysiek aanwezig willen of kunnen zijn in Carré, dan is er ook nog een livestream die je thuis vanaf je PC kunt volgen.

The Power of Love wordt dit jaar gepresenteerd door Fred Verdult en Mark Vermeulen, die allebei al jarenlang leven met hiv. Editie 2020 van The Power of Love is de tropische editie, vanwege de tropische look van Carré. 

Optredens zijn er van Jeangu Macrooij, Perry Dosset en Chaniel de Vries.

Kaartjes zijn € 16 en hier te bestellen.

Leave A Reply