Oproep: verhalen voor de grote vriendschap editie

0

Ons winternummer gaat dit jaar over vriendschap, in alle soorten en maten. Wij zijn op zoek naar verhalen over bijzondere vriendschappen:

Vriendschap tussen jong en oud

Ben je bevriend met iemand die veel ouder of jonger is dan jijzelf? Wat trekt jullie aan in elkaar? Is er een generatieconflict? Kijken jullie anders tegen dingen aan vanwege jullie leeftijden?

Vriendenclubs

Ben je onderdeel van een vriendenclub met drie of meer vrienden? Hoe lang kennen jullie elkaar? Wat doen jullie als jullie elkaar weer zien? Breidt de club zich ook uit met nieuwe mensen? Zijn er ook vrienden weggevallen?

Vriend worden met je ex

Als een liefdesrelatie eindigt, lukt het sommigen om een vriendschap met elkaar op te bouwen. Hoe is het om vrienden met je ex te zijn? Hoe kijkt je nieuwe relatie en/of de partner van de ander tegen jullie vriendschap aan? Wat is het verschil tussen jullie relatie nu en vroeger?

Van vriend naar partner

Andersom gebeurt ook: je krijgt een liefdesrelatie met je (beste) vriend. Hoe is jullie relatie ontstaan? Is de vriendschap veranderd, of is er alleen iets ‘bijgekomen’? Hoe reageerde je omgeving hierop? Denken jullie nog steeds vrienden te blijven, mocht de liefdesrelatie eindigen? Wat is het verschil tussen jullie relatie nu en vroeger?

Multi culturele vriendschap

Jij bent zwart of gekleurd en je bent goede vrienden met een wit persoon. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Is jullie vriendschap anders dan een vriendschap met een ander zwart/gekleurd persoon? Hoe gaan jullie om met de verschillen in achtergrond en/of cultuur?

Vrouwen met veel homovrienden

Je bent een vrouw met veel homovrienden. Is dit spontaan ontstaan of niet? Wat trekt je aan in homomannen?  Heb je ook heteromannen als vriend? Vervullen je homovrienden een andere rol voor je dan je heterovrienden of vriendinnen?

Vrienden met je collega’s

Je bent bevriend met je collega’s? Hoe hou je werk en privé gescheiden? Hoe kijken andere collega’s hiertegen aan?

Herken je je in een van bovengenoemde vriendschappen en wil je samen je verhaal vertellen in de komende hello gorgeous? Neem dan contact met ons op: info@hellogorgeous.nl.

Graag reageren vóór 1 oktober 2020.

Leave A Reply