Dutch Drug Stories

0

In het Vrijpaleis te Amsterdam is tot en met eind juli de tentoonstelling Dutch Drug Stories te zien.

Het is de eerste pop-up tentoonstelling van het Poppi Drugs Museum, de ambitie van Mainline voor een museum over drugs.

De tentoonstelling is een reis door de tijd met nog niet eerder vertoonde fotografie van de Amsterdamse straatscene uit de jaren negentig tot aan de druggebruikers van nu. Je kunt ook een fietstour doen over de Wallen in Amsterdam, langs alle verborgen geschiedenis van de stad.

Een volle maand lang staat het Vrijpaleis in het teken van debatten, filmscreenings en thema-avonden over drugs. Live rondleidingen worden verzorgd door mensen die de straat van dichtbij hebben meegemaakt. Wil je langs komen kun je hier je tickets bestellen.

Dutch Drug Stories is nog tot en met 26 juli te zien in het Vrijpaleis, Paleisstraat 107 te Amsterdam.

Leave A Reply