Atlas Virtual

0

De wereld aidsconferentie in San Francisco heeft ook haar plannen aangepast aan deze bijzondere tijden en gaat virtueel.

Van 6 – 10 juli is alles online te volgen via de website van AIDS 2020. Een groot deel van het online congres kun je tegen gereduceerd tarief volgen. De Global Village zal net als altijd gratis toegankelijk voor het publiek.

Het team van Atlas 2018 zou in juli ook naar de VS reizen, maar neemt nu met hun foto’s, films en interviews virtueel deel aan de conferentie via het Global Village en Youth Programme.

Van 6 – 10 juli streamen ze drie keer per dag een programma van acht uur. Te zien zijn verhalen, documentaires en foto’s van mensen met hiv. Onderdeel van de livestream is een dagelijkse talkshow vanuit de Balie te Amsterdam.

Het programma wordt op 6 juli gelanceerd om 8 uur ‘s ochtends.

Leave A Reply