Paneldiscussie hiv-zorg

0

Zijn er mogelijkheden om in de hiv-zorg een (nog) grotere bijdrage te leveren aan het tegengaan van stigma en zelfstigma? Kan de hiv-zorg een (nog) grotere bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met hiv? En hoe ziet de toekomst van de hiv-zorg eruit?

De Hiv Vereniging nodigt mensen met hiv, betrokkenen, hiv-behandelaren, hiv-verpleegkundigen en andere zorgverleners van harte uit om over deze drie vragen in gesprek te gaan op dinsdagavond 19 november 2019. Vanaf 18.00 uur ben je welkom voor soep en een ruim assortiment broodjes met voldoende vegetarische opties. De paneldiscussie vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur.

Reserveer nu plaatsen voor deze gratis toegankelijke paneldiscussie

Bij het debat ‘de toekomst van hiv in Nederland’, voorjaar 2018, is ook aandacht besteed aan de hiv-zorg. Bij peilingen van de Hiv Vereniging en die van Volle Maan, o.a. jaarlijks in de aanloop naar The Power of Love rond Wereld Aids Dag, komt het beeld naar voren dat mensen met hiv tevreden zijn over de zorg. Toch blijven er ook vragen leven zoals: wordt er altijd goed besproken of een patiënt in zijn of haar beleving een bijwerking heeft? Komt de gezondheid op lange termijn voldoende aan bod?

Tijdens de paneldiscussie in Lloyd Hotel bespiegelen we samen de hiv-zorg in Nederland, nu en in de toekomst. Dit doen we kort voor The Power of Love op 30 november in Carré. Daar is geen tijd om diep op dit onderwerp in te gaan maar zo kunnen we de belangrijkste conclusies en wensen uit deze discussie wel ter sprake laten komen bij dit jaarlijkse evenement.

Leave A Reply