Onderzoek naar reacties van anderen op mensen met hiv

0

Hoe reageren anderen op mensen met hiv? Spelen onwetendheid en oude beelden nog steeds een grote rol? En in welke situaties worden mensen met hiv geconfronteerd met vooroordelen en discriminatie?

Heb je hiv en wil je graag vertellen over jouw ervaringen met reacties van anderen? Laat van je horen! Universiteit Maastricht is erg benieuwd naar jouw verhaal en nodigt je uit om mee te doen aan een vragenlijst over dit onderwerp.

Wil je meedoen?  Het invullen duurt ongeveer 30 minuten, dus neem op een rustig moment de tijd hiervoor. Mocht je de vragenlijst toch niet in één keer in kunnen vullen, dan heb je twee weken de tijd dit alsnog te doen. Zorg er wel voor dat je pas stopt als je een hele pagina hebt ingevuld. En uiteraard wordt alles anoniem verwerkt.

Hier is een link naar de vragenlijst in het Nederlands:

Wil je meer informatie over het zoek? Dat kun je hier lezen.

Leave A Reply