Vaar mee met de Pride-boot van Poz&Proud

0

Over twee maanden barst onze hoofdstad weer uit zijn voegen tijdens Pride Amsterdam. Het hoogtepunt van de pride, de botenparade over de grachten, vindt plaats op 3 augustus. Uiteraard vaart ook Poz&Proud weer mee in de Canal Parade! Je kunt je vanaf nu opgeven.

Varen over de Amsterdamse grachten tijdens de Canal Parade is een unieke ervaring. Een uitbundig feest, maar ook dé gelegenheid om de diversiteit van onze scene in volle glorie te tonen. Het overkoepelende thema van de parade is dit jaar Remember the past, create the future.

Poz&Proud grijpt het thema aan om de actiegroep ACT UP uit de beginjaren van de hiv-epidemie in herinnering te brengen. Natuurlijk is de strijd van toen in niets te vergelijken met nu en passen ze hun boodschap aan aan het heden: ACT UP against stigma!

Er is plaats voor zo’n 50 personen op de boot. Zoals altijd is de aanmelding open voor iedereen, maar hiv-positieve homo’s hebben voorrang.

Aanmelden

Wil je jouw trots delen met de wereld en heb je zin in een onvergetelijke dag op de Poz&Proud boot? Meld je dan nu aan via het Servicepunt van de Hiv Vereniging: servicepunt@hivvereniging.nl onder vermelding van Canal Parade Poz&Proud. Bellen kan ook: 020 – 6892577 (ma, di, do, 14-22 uur). 

Vermeld in je mail je naam, telefoonnummer, kledingmaat, je hiv-status, en of je lid bent van de Hiv Vereniging. Aanmelden kan alleen individueel, dus als je met vrienden komt vragen we je ieder zichzelf te laten inschrijven.

De kosten voor deelname zijn €80 voor leden van de Hiv Vereniging en €115 voor niet-leden. Voor dit bedrag krijg je drankjes, snacks en een outfit voor de dag.

De inschrijving is geopend tot 7 juli. Wees er op tijd bij! Zodra de definitieve deelnemerslijst bekend is krijg je van een bevestiging en ontvang je ook informatie over de betaling. De planning voor de dag zelf krijg je ongeveer twee weken van tevoren.

Bron: Poz&Proud

Leave A Reply