Onze plannen voor de komende jaren

0

Onze plannen voor de komende jaren staan online.

Tijdens drie bijeenkomsten met het bestuur en het team hebben we gebrainstormd over waar we nu staan als stichting, en waar we over drie jaar willen zijn.

Aandachtspunten voor de komende periode zijn o.a. dat we meer laten zien wat onze bijdrage is in het normaliseren van hiv in Nederland. We zijn een van de kleinste hiv-organisaties in ons land, maar verzetten bergen als het gaat om het innoveren van de aanpak van stigma en zelfstigma. Daar zijn we trots op en dat mogen we meer zichtbaar maken.

We zijn trots op de diversiteit aan verhalen van mensen in ons magazine, maar we willen ook meer diversiteit binnen onze organisatie. Vooral binnen ons bestuur. Deze bestaat nu vooral uit witte mannen en daarin gaat de komende tijd verandering komen.

We ontwikkelen steeds weer nieuwe dingen om stigma en zelfstigma aan te pakken. Zo werken we onder meer aan een virtual reality versie van onze Stigma Experience. Met deze experience stonden we tijdens AIDS 2018 op het plein voor de RAI.

In 2022 vieren we ons tienjarig jubileum. Een mijlpaal om uitgebreid bij stil te staan.

Lees hier ons beleidsplan 2019 -2022.

Leave A Reply