Mark Vermeulen nieuwe directeur Aidsfonds

0

Mark Vermeulen is de nieuwe directeur van Aidsfonds en Soa Aids Nederland. Hij is de eerste openlijk hiv-positieve directeur van het fonds en volgt Louise van Deth op.

Mark brengt tien jaar ervaring mee in de (internationale) aids- en soabestrijding. Bij Aidsfonds – Soa Aids Nederland heeft hij de afgelopen twee jaar een cruciale rol gespeeld in het ontwikkelen en uitzetten van een nieuwe koers. De Raad van Toezicht van het fonds is ervan overtuigd dat “Mark de juiste persoon is om Aidsfonds – Soa Aids Nederland in deze nieuwe fase te leiden.”

Mark leeft sinds 2007 met hiv en is daar heel open over, juist om het stigma rond hiv tegen te gaan. Het drijft hem in zijn motivatie om mensen met hiv in Nederland en in de wereld te ondersteunen en samen met hen een einde te maken aan de aidsepidemie.

Voor ons komende nummer (#26) interviewen we Mark.

Leave A Reply