hello gorgeous hello world – speciale AIDS 2018 editie

1

Het is officieel! In samenwerking met de International AIDS Society (de organisatie van AIDS 2018) en de Elton John AIDS Foundation maken we een speciale hello gorgeous editie voor het Wereld Aids Congres dat eind juli Amsterdam aandoet.

Het wordt een Engelstalig nummer in een extra grote oplage van 25.000. Het tijdschrift komt in de congrestas van de deelnemers aan de conferentie. Verder gaat het naar onze abonnees en donateurs en het zal verspreid door het land te vinden zijn bij o.a. hiv-behandelcentra en een aantal apotheken.

De titel hebben we al: hello gorgeous, hello world. De komende maanden gaan we hard werken aan de inhoud. De editie (#23) verschijnt 8 juli van de drukker.

 

 

1 reactie

 1. Dear Sir/Madam,

  I am writing on behalf of ‘HIV Outcomes’, a European multi-stakeholder initiative that focuses on the long-term health, well-being and chronic care of people living with HIV.

  With regards to the AIDS 2018 special edition of ‘Hello Gorgeous’, would it be possible, for example, for HIV Outcomes to write an article for inclusion? Or would there be any other opportunities to participate in the special edition?

  I look forward to hearing from you.

  Kind regards,

  Hannah Garrett

Leave A Reply