New Year’s Angels

0

Om 2018 in stijl in te luiden presenteert Poz&Proud op zondag 21 januari de nieuwjaarseditie van de vertrouwde Angels-brunch. Kom je het nieuwe jaar met de mannen van Poz&Proud vieren? Het motto is als vanouds: eat all you can eat en ontmoet andere mannen in een ontspannen sfeer.

Het door vrijwilligers bereide buffet (en een feestelijk welkomstdrankje) staan om 13:00 voor je klaar in het gebouw van de Hiv Vereniging in Amsterdam. Deelname is gratis, aanmelden vooraf is niet nodig. Drankjes aan de bar moeten wel afgerekend worden. Kom langs en neem je vrienden mee!

Na afloop kun je nog aansluiten bij een brainstormsessie over de Canal Parade van dit jaar.

New Year’s Angels – zondag 21 januari 2017 – 13-15 uur – Eerste Helmersstraat 17 Amsterdam (vlakbij Leidseplein)

Leave A Reply