Kloosterdagen

0

Van 15 – 18 maart organiseert ShivA weer de Kloosterdagen in Egmond.

Voor wie?

Je hebt in je leven te maken met hiv en je hebt een levensvraag en zoekt verdieping of Je staat voor een keuze of je moet alles eens op een rijtje zetten of je vraagt je af hoe je zin in je leven vindt of houdt en je wilt daar met anderen bij stil staan en aan werken.

Waar?

In een gastvrij klooster( www.liobaklooster.nl) in de duinen bij Egmond. De retraite is voor iedereen, ongeacht wat je al dan niet gelooft. Openheid om het kloosterleven eens te ervaren, en nieuwsgierigheid naar elkaars vormen van leven en spiritualiteit is meer dan voldoende!

Hoe?

Marjolein Annegarn geeft yoga en massage, zij zorgt er voor dat ons lichaam liefdevolle aandacht en ontspanning krijgt. Everdien Hagen is geestelijk begeleider. Zij heeft de leiding in de groep en kan je helpen je vraag te verdiepen en te verhelderen. Je maakt kennis met ieders inspiratiebronnen en delen elkaars wijsheid en levenservaring. Je hebt ruim de tijd om ook alleen te zijn en tot rust te komen, bijvoorbeeld met een wandeling naar zee.

Wat kost het?

€ 180. Voor studenten en mensen met een minimuminkomen € 150. Mochten de kosten een bezwaar zijn, kun je het de organisatie laten weten: shiva-everdien@xs4all.nl.

 

 

 

Leave A Reply