Een gezond en liefdevol 2018

0

De medewerkers en het bestuur van de stichting hello gorgeous wensen iedereen een gezond en liefdevol 2018 toe.

In het nieuwe jaar staan we stil bij ons eerste lustrum. Dit vieren we – net als in 2012 – met een benefiet veiling op 25 februari in het Art Hotel te Amsterdam. Meer informatie volgt later.

Verder komt het Wereld Aids Congres naar Amsterdam toe van 23 -27 juli. We brengen dan o.a. een speciale conferentie editie uit van ons magazine in een oplage van 25 duizend exemplaren en in samenwerking met de International Aids Society en de Elton John Aids Foundation. Onze abonnees ontvangen dit (Engelstalige) nummer thuis op hun deurmat.

Heel veel zin hebben we ook in de samenwerking met Bas Kosters. Hij werkt met ons en de Hiv Vereniging samen aan een oer-Hollandse postercampagne waarbij de Nederlandse hiv-community de vele bezoekers aan de conferentie en Amsterdam welkom heet.

Sinds 2015 zijn we een goed doel met een ANBI status. Dit jaar komt er een eerste actie waarbij we donateurs gaan werven voor onze stichting. Deze donaties maken het mogelijk om ons werk ook de komende jaren voor te zetten. Hou deze site in de gaten voor meer informatie hierover.

Al met al wordt 2018 een enerverend jaar waarbij we alle hulp kunnen gebruiken om al onze mooie plannen te kunnen realiseren. Heb je zin om ons hierbij te helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger via info@hellogorgeous.nl. We nemen dan contact met je op.

Leave A Reply