Wereld Aids Dag

0

Op vrijdag 1 december is het Wereld Aids Dag. In ons land worden tal van activiteiten georganiseerd.

In de Beurs van Berlage te Amsterdam is het nationale Soa-Hiv-Seks congres, georganiseerd door het Aidsfonds/Soa Aids Nederland. Op deze dag komen zo’n 600 hiv-professionals en mensen met hiv bijeen, met een tal van presentaties en workshops.

hello gorgeous presenteert op die dag de jongerenspecial van ons magazine. In de middag leiden we een debat met de titel ‘Het einde van aids door de ogen van mensen met hiv’. Leo Schenk en Gerrit Jan Wielinga interviewen onder andere Mark Vermeulen (Aidsfonds) Wilma Brokking (DC Klinieken) en Wolfgang Schreiber (sectie longterm survivors Hiv Vereniging.

‘s Avonds is er Lovedance in Paradiso, het jaarlijkse benefiet voor het Aidsfonds. Thema dit keer is Party Party. Meer info vind je hier.

In Maastricht organiseert COC-Limburg een middag vol met activiteiten, waaronder een boekpresentatie. In de avond is er een lezing van prof. Arjan Bos en Sarah Stutterheim: ‘Hiv en Stigma: bevindingen uit onderzoek en ervaringen van mensen met hiv’. Meer info vind je hier

Op 1 december bestaat het HIV/AIDS monument ook 1 jaar. Op die dag komt de nieuwe website online.

 

Leave A Reply