De leukste dag van het jaar om hiv te hebben

0
Op zaterdag 18 november organiseert Volle Maan weer een hiv-informatiedag in Carré. Dit keer met de titel The Power of Love. 

Het is dit jaar de tiende bijeenkomst rond Wereld Aids Dag én het is tien jaar geleden dat de Amerikaan Timothy Brown als enige mens ter wereld is genezen van hiv. Vooraanstaande onderzoekers vertellen in begrijpelijke taal over de vorderingen bij de onderzoeken naar hiv-genezing. Na afloop is er een Meet & Greet met Timothy Brown.

Meer dan tien hoogleraren, hiv-behandelaren en verpleegkundig specialisten en consulenten vertellen die dag over de belangrijkste ontwikkelingen in de hiv-behandeling.

De bekende mezzosopraan Tania Kross zingt op 18 november drie stukken: een ontroerende uitvoering van The Power of Love, een speciaal voor Tania door Thijs Borsten herschreven stuk uit de opera Carmen (in flamenco-stijl) en een lied uit het theaterprogramma De Uitdaging.

Jesse Ruben zingt, Reina Foppen leest voor, Perry Dossett zingt en Eliane Becks danst. Je kunt kennismaken met het project Atlas2018. De mensen van hello gorgeous gaan in gesprek met drie jongeren met hiv. Bestuurslid Bertus Tempert vertelt wat de Hiv Vereniging te bieden heeft. We praten over levensverzekeringen, PrEP, over support bij psychische problemen, over de Kloosterdagen en last but not least: over het inzicht: niet meetbaar = niet overdraagbaar.

Bestel nu toegangskaarten (€ 16 incl. lunch, koffie en thee) voor de beste plaatsen. Koninklijk Theater Carré is goed te bereiken met openbaar vervoer of je kunt voor € 10 een parkeerkaart bestellen voor de hele dag in de parkeergarage op 10 min van Carré.
volle-maan.nl/love

Leave A Reply