Meevaren met Poz&Proud tijdens de Canal Parade?

1

Over een kleine twee maanden barst onze hoofdstad weer uit zijn voegen voor het grootste LHBTQI-evenement van het jaar, Amsterdam Pride. Het hoogtepunt van de Pride, de botenparade over de grachten vindt plaats op 5 augustus, en ook Poz&Proud vaart weer mee! Stap jij bij aan boord? Je kunt je vanaf nu opgeven.

Varen over de Amsterdamse grachten tijdens de Gay Pride is een unieke ervaring. Een uitbundig feest, maar ook dé gelegenheid om de diversiteit van de holebi, trans- en queerscene in volle glorie te tonen. Het overkoepelende thema van de parade is dit jaar This is my pride! Poz&Proud haakt hierop in door – na een aantal jaar een heel inhoudelijke boodschap uit te hebben gedragen – vooral zichzelf te zijn: POZ en PROUD!

Er is plaats voor zo’n 50 personen op de boot. Zoals altijd is de aanmelding open voor iedereen, maar hiv-positieve homo’s hebben voorrang.

Aanmelden

Wil je jouw trots delen met de wereld en heb je zin in een onvergetelijke dag op onze boot? Meld je dan nu aan via het Servicepunt van de Hiv Vereniging: servicepunt@hivnet.org onder vermelding van Canal Parade. Bellen kan ook: (020) 6892577 (ma, di, do, 14-22 uur).

Vermeld in je mail je naam, leeftijd, telefoonnummer, kledingmaat, je hiv-status, en of je lid bent van de Hiv Vereniging. Aanmelden kan alleen individueel, dus als je met vrienden komt vragen we je ieder zichzelf te laten inschrijven.

De kosten voor deelname zijn €75 voor leden van de Hiv Vereniging en €110 voor niet-leden. Voor dit bedrag krijg je drankjes, snacks en een outfit voor de dag.

De inschrijving is geopend tot 9 juli. Wees er snel bij! Zodra de definitieve deelnemerslijst bekend is krijg je een bevestiging en ontvang je ook informatie over de betaling. De planning voor de dag zelf krijg je ongeveer 2 weken van tevoren.

1 reactie

  1. Dear possies

    Ik wil graag op de boot met mijn vrouw, flexibel hetero’s, maar een toewinst op the boat

Leave A Reply