Countdown AIDS2018

0

Van 23 – 27 juli 2018 vindt in Amsterdam AIDS2018 plaats, de Wereld Aids Conferentie met zo’n 20 duizend deelnemers. Atlas organiseert op 19 juli een bijeenkomst in De Balie, waarbij alvast wordt afgeteld tot 2018. Je kunt hier ook bij aanwezig zijn.

Atlas is een project van Les Enfants Terribles, die eerder ook De Tijd Daarna maakten. Met Atlas2018 verzamelen ze wereldwijd verhalen van en over mensen met hiv.

Tijdens de avond in De Balie zijn er interviews tussen diverse gasten, waaronder Peter Reiss (AIDS2018), Charles Boucher, Louise van Deth en Positively Dutch (samenwerking Hiv Vereniging, Atlas en hello gorgeous). Er is veel film- en fotomateriaal van Atlas te zien en ook worden de plannen voor 2018 van de Nederlandse hiv-community onthuld.

Meer info over de avond vind je op de site van De Balie.

Mocht je willen komen, stuur dan een mail naar info@atlas2018.org.

 

 

Leave A Reply