Positief Leven workshopreeks

0

De Hiv Vereniging organiseert regelmatig de workshopreeks Positief Leven. Er zijn nog plekken vrij in Amsterdam, Leiden en Nijmegen voor de reeks die binnenkort plaatsvindt.

De workshopreeks is – in eerste instantie – bedoeld voor mensen met hiv die relatief kort de diagnose hebben. Maar ook al weet je het wat langer, ook dan kan je deelnemen: mogelijk ben je na een tijd er aan toe om meer informatie te krijgen en anderen met hiv te ontmoeten. De groepen zijn gemengd en de voertaal is doorgaans Nederlands. De reeks bestaat uit 6 workshops, gegeven op een vast moment in de week over een periode van 9 weken.

Uitspraken deelnemers
“Ik voel me alsof ik een sprong vooruit heb gemaakt in mijn verwerking, het is geen makkie, maar ik accepteer meer mijn hiv”, “De vele praktische informatie heeft mij rust gegeven”, “In ieder geval heb ik nu een paar vrienden met hiv erbij, ik ga zeker contact houden”.

Meer informatie over de workshops en data: www.hivnet.org/workshopreeks

Leave A Reply