Mankracht 2017

0

Zin in een leuk weekend met andere homomannen met hiv? Een weekend met veel gezelligheid, sociale activiteiten, lekker eten en (bijna) altijd goed weer? Van 1 tot 3 september 2017 organiseert Poz&Proud weer een nieuwe Mankracht in Orvelte (Drenthe). Je kunt je nu aanmelden!

Wat is Mankracht?

Mankracht is een weekend voor homomannen met hiv. Er worden volop activiteiten georganiseerd waaraan je kunt deelnemen (denk aan: creatieve workshop, fietstocht, film avond, massage workshop, praatgroepen, samen koken, quiz avond, sporten, yoga, etc.). Verder is er voldoende ruimte voor contact met andere deelnemers. Kortom: een leuk weekend onder gelijkgestemden, in een veilige setting, waar je helemaal jezelf kunt en mag zijn.

Deelnemersbijdrage

De kosten om deel te nemen zijn €139. Leden van de Hiv Vereniging krijgen €50 korting en betalen slechts €89. Hiervoor krijg je dan een compleet weekend inclusief 2 overnachtingen, verzorgde maaltijden, onbeperkt koffie en thee, een aantal gratis consumpties en deelname aan alle activiteiten.

Aanmelden

Aanmelden voor het weekend kan door een mail te sturen naar servicepunt@hivnet.org onder vermelding van ‘Mankracht 2017’. Meld in je mail: je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, of je lid bent van de HVN en of je al een keer eerder bent mee geweest. Er zijn 32 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden als je mee wil.

In mei krijg je te horen of je op de deelnemerslijst staat (nieuwkomers hebben immers voorrang). Hierna ontvang je ook meer informatie over het weekend en over de betaling.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@pozandproud.nl.

Leave A Reply