Angels in America

0

Toneelgroep Oostpool speelt begin april weer het legendarische toneelstuk Angels in America.

De personages in Angels in America dolen rond in het Amerika van de jaren tachtig. Het tijdperk van Ronald Reagan, waarin conservatisme opbloeit als reactie op de vrije jaren zeventig en angst hoogtij viert. Angst voor de politiek, de maatschappij, voor elkaar en voor een nieuw virus: aids. Tegen deze achtergrond toont Angels in America een kleurrijk mozaïek aan verhalen van een groep uiteenlopende New Yorkers.

Oostpool speelde met groot succes het stuk al in 2015 en speciaal voor de special rondom het gezelschap in de Stadsschouwburg komt Angels in America terug, exclusief in de Stadsschouwburg Amsterdam met de originele cast. 

De voorstellingen zijn op 5, 6, 7 en 8 april. Meer informatie en kaartverkoop vind je hier.

Leave A Reply