We zijn officieel een goed doel!

0

We zijn erg blij met onze ANBI status, die wij in januari kregen van de Belastingdienst. Donateurs kunnen hun giften aan stichting hello gorgeous nu aftrekken van de belasting.

Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. En dat doen we met onze missie om hiv te normaliseren. Dit is niet alleen goed voor mensen met hiv, maar voor de samenleving als geheel. 

Een ANBI heeft een aantal belastingvoordelen. Zo betaalt een ANBI instelling geen erfbelasting of schenkbelasting voor erfenissen en schenkingen die de instelling gebruikt voor het algemeen belang. Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Vind je dat we goed bezig zijn? Steun ons dan met een eenmalige gift. Word donateur en steun ons in het normaliseren van leven met hiv.

 

Leave A Reply