Thema-avond chemseks en hepatitis C

0

Op zaterdag 17 december organiseert Poz&Proud een thema-avond over hepatitis C, hiv en middelengebruik.

Tijdens de avond zal Peter Smit, beleidsmedewerker medische zaken en zorg bij de HVN, zijn visie geven op de relatie tussen hepatitis C (HCV), middelengebruik en chemsex. En vertellen wat van belang is om als hiv+ homoman daarover te weten. Hij zal ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van medicatie bespreken. Met de komst van de nieuwe behandelingen lijkt het weliswaar rustiger aan het HCV front, maar dat is niet het hele verhaal.

Tijdens de avond is er volop ruimte voor jouw vragen én voor de uitwisseling van ervaringen. Wat is jouw verhaal? Wat vind jij van de huidige behandelingen? Zijn er nu andere zaken waar jij tegenaan loopt? Heb jij angst HCV (al dan niet opnieuw) op te lopen? En wat is jouw relatie met chemsex en middelengebruik?

De avond is bedoeld voor iedere homoman die deze onderwerpen boeit, of je nu zelf HCV hebt (gehad) of niet. Op 17 december gaat Poz&Proud hierover graag met jullie in gesprek!

De thema-avond vindt plaats in het gebouw van de Hiv Vereniging (Eerste Helmerstraat 17, Amsterdam) en begint om 20:00. Vooraf opgeven is niet noodzakelijk, maar voor ons wel prettig. Dus stuur voor je komt s.v.p. even een mail naar: info@pozandproud.nl.

Leave A Reply