hello gorgeous komt met ‘bye bye stigma’ workshop

0

Stichting hello gorgeous komt binnenkort met een workshop over stigma en zelfstigma voor mensen met hiv. Dit maakte ze bekend tijdens Circle of Life, de informatiedag in Carré voor hiv-positieven en betrokkenen.

Op die dag hielden Loek Elsenburg, Hannah Jansen en Leo Schenk een presentatie over stigma en zelfstigma. Het was een persoonlijk optreden waar ervaringen werden gedeeld en waarin werd uitgelegd hoe minder zelfstigma kan leiden tot het minder geraakt worden door vooroordelen en onwetendheid van anderen.

Foto Maria Heijdendael

Foto Maria Heijdendael

Vorig jaar debuteerde hello gorgeous de workshop tijdens een ledendag van de Hiv Vereniging. In augustus van dit jaar zijn twee workshops gehouden voor een geselecteerd publiek, met als doel het programma in de workshop nog beter af te stemmen.

In het voorjaar van 2017 biedt hello gorgeous de workshop aan. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor aankondigingen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.

Leave A Reply