Enquêteurs gezocht voor Hiv uit de kast campagne

0

Wij zoeken vrijwilligers die eind november en op 1 december een survey willen afnemen voor de Hiv uit de kast campagne dit jaar.

Vorig jaar hebben stichting Hello Gorgeous en de Hiv Vereniging de handen ineen geslagen om een campagne te voeren waarin het stigma rondom hiv wordt aangepakt en het leven met hiv wordt genormaliseerd.

De hiv uit de kast-campagne was een groot succes! Dit succes gaan we herhalen in 2016 en daarom zullen van 21 november tot en met 11 december 20 reclamezuilen in Amsterdam het campagnebeeld van hiv uit de kast dragen. Daarnaast zullen op 1 december (Wereld Aids Dag) vier verschillende posters in de Metro-krant staan.

Een van de nieuwe onderdelen dit jaar is het effect in kaart brengen van de campagne op het algemene publiek. De resultaten van dit onderzoek kunnen wij op allerlei manieren gebruiken, bijvoorbeeld om aandacht te genereren voor hiv bij de media en om fondsen te werven om de campagne ook de komende jaren voort te zetten. Wij gaan dit onderzoek doen door middel van een anonieme online survey die aan voorbijgangers afgenomen wordt bij de 20 zuilen in de periode 21 november tot en met 11 december en op 1 december op stations waar de Metro verspreid wordt.

Die stations zijn: Amsterdam CS; Rotterdam CS; Den Haag CS; Utrecht CS; Zwolle; Amersfoort; Almere; Nijmegen; Eindhoven; Den Bosch; Breda; Aphen a/d Rijn; Leiden; Gouda; Groningen; Leeuwarden – optioneel: Haarlem; Hilversum; Dordrecht en Delft.

Wij zoeken voor het afnemen van deze korte enquête vrijwilligers die een aantal dagdelen zouden willen helpen in de genoemde periode (minimaal één dagdeel en het liefst óók op 1 december). Het succes van de survey hangt af van vrijwilligers zoals jij, dus wij hopen heel erg dat jij een beetje tijd vrij kunt maken om het publieksonderzoek tot een groot succes te maken!

Wil jij meehelpen door hiv uit de kast-campagne enquêteur te worden?

Mail dan vóór 2 december naar mai@flowz.nl.

Leave A Reply