Poz&Proud viert tienjarig bestaan

0

Poz&Proud bestaat tien jaar en viert dit met een feestweekend in oktober.

Op 26 april 2006 kwam een groep mannen met hiv bij elkaar om een homosectie te beginnen bij de Hiv Vereniging. Een bewogen tijd volgde, zowel binnen als buiten de vereniging. Werden ze eerst niet helemaal serieus genomen door het professionele hiv-veld, tegenwoordig zijn de mannen van Poz&Proud een volwassen gesprekspartner voor organisaties als het Aids Fonds en de Stichting Hiv Monitoring.

Poz&Proud heeft de afgelopen tien jaar enorm veel bijgedragen aan de zichtbaarheid van leven met hiv. Veel mensen werden bereikt met o.a. weekenden weg en informatieavonden over actuele gezondheidsonderwerpen.

In het weekend van 15 – 16 oktober zijn er diverse activiteiten om het tienjarig bestaan te vieren. Zo is er op zaterdag een avond in het Betty Asfaltcomplex met de titel Let’s talk about us. Zondagmiddag is er eerst een Angels brunch in Club Church en later CD4 in Prik.

Meer info vindt je op de site van Poz&Proud.

 

Leave A Reply