Positive Yoga

0

Op maandag 12 september 2016 start Poz&Proud met een nieuwe Positive Yoga; een reeks van tien wekelijkse yogalessen, speciaal ontwikkeld voor homomannen met hiv.

De lessen zijn gebaseerd op Kundalini Yoga, de ‘yoga van het bewustzijn’. In een les van anderhalf uur maak je gebruik van je lichaam, adem en stem om te kunnen ontspannen en om jezelf sterker te maken. Er worden oefeningen gegeven speciaal gericht op het ondersteunen/versterken van het immuunsysteem, zenuwstelsel, lever, nieren en darmen. Positive Yoga is er voor iedereen, met of zonder yoga-ervaring. Je hoeft er niet lenig voor te zijn.

De lessen vinden plaats op de maandagavond van 18:00 tot 19:30 uur (locatie Hiv Vereniging, 1e Helmersstraat 17 te Amsterdam) en worden gegeven door Tim Schipper, yogapsycholoog. Tim geeft dagelijks consulten yogapsychologie, yoga groepslessen en organiseert yogareizen en retraites over de hele wereld. De kosten bedragen € 65,- voor de gehele reeks van tien lessen. Leden van de Hiv Vereniging ontvangen € 10 korting.

Geïnteresseerd? Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar servicepunt@hivnet.orgVermeld hierin de volgende gegevens: naam, adres en telefoonnummer. Er wordt daarna contact met je opgenomen. 

Leave A Reply