Musical Rent keert terug op de planken

0

In oktober is de musical Rent weer te zien in het DeLaMar theater te Amsterdam.

Gebaseerd op Puccini’s opera La Bohème vertelt Rent het verhaal van een groep jonge kunstenaars in een tijd waarin er nog geen effectieve medicatie tegen hiv bestond. Geconfronteerd met verlies, verslaving en kunst, proberen ze ieder op eigen wijze het perspectief van het leven te vatten in beeld, woorden en muziek. Welke keuzes maak je als je weet dat je dagen zijn geteld? In een jaar tijd leren acht vrienden op hun weg naar volwassenheid een belangrijke en hoopvolle les: samen leven voor vandaag!

Rent won in 2016 de Musical Award voor beste kleine musical en Mitch Wolterink won de Musical Award voor beste mannelijke bijrol in een kleine musical.

Meer info over speeldata en het bestellen van kaarten, vind je hier.

Leave A Reply