Positive Food

0

Wil jij je kennis over gezonde voeding uitbreiden en vind je het leuk om onder gezelschap van andere mannen met hiv samen te koken en te dineren? Meld je dan nu aan voor Positive Food, the Summer Edition op 28 augustus. 

De workshop begint met een theoretisch gedeelte, om vervolgens samen een smakelijke vegetarische maaltijd te bereiden en te nuttigen. 

Vanaf 13.45 uur ben je van harte welkom bij de Hiv vereniging (1e Helmersstraat 17, 1054 CX Amsterdam). Naar verwachting eindigt het om 19.30/20.00 uur.

Deelname kost € 10,- per persoon (leden van de Hiv Vereniging ontvangen een korting van € 2,50). Dit bedrag is inclusief de workshop, koffie/thee, een digitaal Positive Food receptenboekje, een gezonde/vegetarische maaltijd en een drankje bij het eten. 

Geïnteresseerd? Je kunt je tot 21 augustus aanmelden door een e-mail te sturen naar servicepunt@hivnet.org. Vermeld hierin de volgende gegevens: naam, adres en telefoonnummer. Laat a.u.b. ook weten of  jouw voicemail ingesproken mag worden.

Er is plaats voor 15. Nieuwe deelnemers krijgen voorrang boven mannen die al eerder hebben deelgenomen aan Positive Food.

Leave A Reply