Mankracht 2016

0

Van 2-4 september organiseert Poz&Proud voor de achtste keer een weekend voor homomannen met hiv in de Borckerhof in Orvelte, Drenthe. Je kunt je vanaf nu inschrijven. Er zijn 32 plaatsen, dus wacht niet te lang met het inschrijven als je mee wilt.

Ken je Mankracht? Dan weet je dat het een leuk weekend is met veel gezelligheid, leuke andere homomannen met hiv en (bijna) altijd goed weer. Ken je Mankracht nog niet (bijvoorbeeld omdat je nog niet zolang weet dat je hiv hebt)? Dan kan je hieronder enkele reacties lezen van deelnemers vorig jaar:

  • “Ik heb veel leuke mensen leren kennen en ervaringen kunnen delen”
  • “Een absolute aanrader. Leuk om nieuwe contacten en inzichten op te doen”
  • “Heerlijk ontspannen en vertrouwd om onder elkaar te zijn”
  • “Een goed georganiseerd en gezellig weekend met een veilige sfeer”

Als jij je opgeeft voor het weekend, dan krijg je eind mei bericht of je op de deelnemerslijst staat (nieuwkomers hebben voorrang). De kosten voor het weekend zijn 89 euro voor leden van de Hiv Vereniging Nederland en 139 euro voor niet-leden (jaarlidmaatschap van de HVN kost 46 euro dus het is voordeliger om lid te worden als je dat nog niet bent).

Het is eventueel mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen. Indien de kosten voor jou een beletsel voor deelname zijn, stuur dan een mail naar info@pozandproud.nl.

Wanneer de definitieve deelnemerslijst bekend is, ontvangen de deelnemers meer informatie over het Mankracht weekend en de betaling. Vaak kan je met iemand anders meerijden als je zelf geen vervoer hebt.

Ben je geïnteresseerd? Meer informatie over het aanmelden vind je hier.

Leave A Reply