Moeders en zonen

0

Anne Wil Blankers, Paul de Leeuw en Freek Bartels zijn voor het eerst samen op de planken te zien in  ‘Moeders en Zonen’ van Terrence McNally.

‘Mothers and Sons’ debuteerde in 2014 op Broadway en werd hetzelfde jaar nog genomineerd voor twee Tony-awards, waaronder die voor ‘Best Play’. De Broadwayhit is nu voor het eerst in Nederland te zien.

Het toneelstuk ‘Moeders en Zonen’ verhaalt over een moeder Katherine (Anne Wil Blankers) die de ex-partner Cal (Paul de Leeuw) van haar overleden zoon bezoekt. Vervuld van boosheid, jaloezie, rouw en liefde voor haar zoon, gaat Katherine de confrontatie met Cal aan. Die is inmiddels getrouwd met Will (Freek Bartels) en samen hebben ze kind.

De voorstelling gaat 15 april in premiere en toert daarna door het land. Kijk hier voor de speeldata.

Leave A Reply