Gezocht: homomannen voor groepsgeprek over hepatitis C

0

Ben je hiv-positief en houdt hepatitis C je bezig? Of heb je misschien zelf ooit een hepatitis C infectie gehad? GGD Amsterdam en Soa Aids Nederland zoeken mannen die in een focusgroep hun mening willen geven over voorlichting en testen.

In een groepsdiscussie met circa 8 personen zullen verschillende onderwerpen behandeld worden. Welke informatie vind jij belangrijk? Op welke manier wil je deze informatie krijgen? Ook zal er een voorstel gepresenteerd worden van een mogelijke toekomstige manier van testen. Jouw mening hierover is erg belangrijk! De GGD en Soa Aids Nederland gebruiken de informatie uit de focusgroep om een nieuwe voorlichtings- en adviestool over hepatitis C vorm te geven.

Privacy

Wat in de groep besproken wordt, wordt vertrouwelijk verwerkt. Dit betekent dat er in de resultaten nooit persoonsgevoelige informatie zal worden genoemd. Voor een juiste verwerking van de groepsdiscussie zal deze worden opgenomen (alleen audio). Het audiobestand zal na de uitwerking worden vernietigd.

Praktische informatie

De bijeenkomsten vindt plaats bij de GGD Amsterdam (Nieuwe Achtergracht 100, 1018 WT Amsterdam) en zullen in totaal ongeveer anderhalf uur per keer duren.

Er worden twee groepen georganiseerd. De groep voor mannen die hepatitis C hebben of hebben gehad vindt plaats op dinsdag 26 januari 2016 van 17.45-19.15 uur. De focusgroep voor mannen die géén hepatitis C hebben of hebben gehad, maar zich hier wel zorgen over maken, vindt plaats op woensdag 27 januari 2016 van 17.45-19.15 uur.

Er is geen vergoeding voor deelname, maar reiskosten worden wel vergoed. Daarnaast zal er een lichte avondmaaltijd worden geserveerd met luxe broodjes.

Opgeven

Wil je meedoen of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar Paul Zantkuijl.

Leave A Reply