Positive Yoga

0

Poz&Proud start op maandag 7 december 2015 met een nieuwe reeks Positive Yoga, een reeks van 10 wekelijkse yogalessen, speciaal ontwikkeld voor poz mannen en vriend(in)nen.

De lessen zijn gebaseerd op Kundalini yoga, de ‘yoga van het bewustzijn’. In een les van anderhalf uur maak je gebruik van je lichaam, adem en stem om te kunnen ontspannen en om jezelf sterker te maken. Er worden oefeningen gegeven speciaal gericht op het  ondersteunen/versterken van het immuunsysteem, zenuwstelsel, lever, nieren en darmen.

Iedereen kan meedoen, ook zonder yoga-ervaring.

De yogalessen wordt gegeven door Tim Schipper, yogapsycholoog. Tim geeft dagelijks consulten yogapsychologie yogagroepslessen, en organiseert yogareizen en retraites over de hele wereld.

Vanaf maandag 7 december ben je wekelijks vanaf 17.30 uur welkom in de ruimte Onze Studio in De Baarsjes (Chasséstraat 22-hs, 1057 JE Amsterdam). De les duurt van 17.45 tot 19.15 uur. De kosten bedragen €65 voor de gehele reeks van 10 lessen. Mocht dit bedrag een probleem voor je zijn, dan kun je bij een verzoek voor korting indienen. Neem hiervoor contact op met Maurice.

Geïnteresseerd?

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar servicepunt@hivnet.org of te bellen naar 020 – 689 25 77 (ma, di, do 14:00-22:00). Vermeld hierbij de volgende gegevens: naam, e-mail adres en telefoonnummer. Laat aub ook even weten of we jouw voicemail mogen inspreken (indien dat nodig blijkt te zijn). Het Servicepunt informeert je dan zo snel als mogelijk over deelname. Het bedrag van €65 kun je, na deelname bevestiging, overmaken op rekeningnummer NL31 INGB 0000276979 ten name van HVN (onder vermelding van Positive Yoga).

Wil je eerst meer informatie hebben, stuur dan een mail naar Maurice. Let wel, er zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Leave A Reply