Geldinzamelactie Aidsmonument (update)

0

Vorige week is een inzamelingsactie voor het AIDSmonument in Amsterdam gestart op de crowdfundingswebsite Voordekunst.nl. Het doel was om € 10.000 bij elkaar te krijgen als aanvulling op de bedragen die inmiddels zijn verworven. Dit bedrag is inmiddels al binnen, maar er kan nog meer bij.

Het AIDSmonument is er om kracht te geven voor iedereen die nu met hiv leeft en voor iedereen die wil helpen om hiv en aids de wereld uit te helpen. Ook worden de mensen herdacht die aan de gevolgen van aids zijn overleden. In Nederland leven op dit moment circa 25.000 mensen met hiv.

Het AIDSmonument komt aan de oever van het IJ, tussen Centraal Station en Muziekgebouw. Verwachting is dat het op Wereld Aids Dag 2016 (1 december) onthuld kan worden.

Iedereen die wil bijdragen aan de realisatie van dit monument kan een bedrag storten via https://voordekunst.nl/projecten/3865-steun-het-aidsmonument.

Ook op Facebook is het AIDSmonument actief: https://www.facebook.com/AIDSmonument.

 

 

Leave A Reply