Acteur Charlie Sheen maakt bekend dat hij hiv heeft

1

De Amerikaanse acteur Charlie Sheen maakte vandaag bekend dat hij hiv heeft. Hij deed dit na eerdere berichten in de tabloids.

Sheen was een paar jaar geleden de best betaalde tv-acteur in de VS door de comedy Two and a Half Men. Na een publieke ‘melt down’ in 2011 werd hij ontslagen.

Hij is ongewild uit de kast gekomen als hiv-positieve door een bericht in een tabloid. Vanochtend verscheen hij op tv om te vertellen dat hij hiv heeft en een einde te maken aan de geruchten. In het programma zei dat hij ongeveer vier jaar geleden hoorde van zijn hiv-diagnose, nadat hij gezondheidsklachten kreeg.

Hij verklaarde aan presentator Matt Lauer dat hij werd geblackmailed en al veel geld had betaald aan mensen die dreigden hem te outen. Op de vraag of hij nog steeds geld betaalde zei hij: ‘Na vandaag niet meer! Ik heb mezelf vandaag uit die gevangenis ontslagen.’

Je ziet hier een deel van het interview met Charlie Sheen.

1 reactie

Leave A Reply