Wie wil meevaren met Poz&Proud?

0

Poz&Proud, de sectie homomannen van de Hiv Vereniging Nederland, is op zaterdag 1 augustus weer van de partij bij de Canal Parade! Wil je meevaren? Je kunt je vanaf nu aanmelden.

Varen over de Amsterdamse grachten tijdens de Gay Pride is een unieke ervaring. Een uitbundig feest, maar voor Poz&Proud óók een statement: dit evenement is dé kans om homomannen met hiv een gezicht te geven. Daar wil jij toch bij zijn?

Geprikkeld? Zin in een onvergetelijke dag? Geef je dan nu op! Aanmelden kan via het Servicepunt van de Hiv Vereniging: servicepunt@hivnet.org onder vermelding van Canal Parade. Bellen kan ook: 020 – 6892577 (ma, di, do van 14 tot 22 uur).

Vermeld in je mail je naam, leeftijd, telefoonnummer, je hiv-status, welk maat t-shirt je draagt en of je lid bent van de HVN of niet.

Iedereen kan zich opgeven, maar homomannen met hiv hebben voorrang. Je kunt je alleen individueel aanmelden, dus als je met vrienden komt vragen we je ieder zichzelf te laten inschrijven.

De inschrijving is geopend tot 11 juli. Wees er dus snel bij!

De kosten voor deelname zijn €55 voor leden van de Hiv Vereniging en €75 voor niet-leden. Voor dit bedrag krijg je drankjes, hapjes en een speciaal ontworpen t-shirt dat gedragen wordt tijdens de tocht.

Leave A Reply