Mankracht 2015

0

Van 4 – 6 september 2015 organiseert Poz&Proud, de homosectie van de Hiv Vereniging Nederland,  weer een weekend weg voor homomannen met hiv. Je kunt je vanaf nu inschrijven!

Mankracht 2015 vindt voor de zevende keer plaats in  de Borckerhof in Orvelte (Dr).

Er is ruimte voor 34 mannen, dus wacht niet te lang met het inschrijven als je mee wilt.

Net als voorgaande jaren hebben nieuwkomers die voor het eerst naar een weekend van Poz&Proud komen, voorrang bij de inschrijving. Als je als eens eerder bent mee geweest, kun je je ook zeker opgeven. Maar of je uiteindelijk mee kan, hangt af van het aantal nieuwkomers dat zich heeft opgegeven.

Diegenen die zich opgeven voor het weekend, krijgen in juni bericht of ze op de deelnemerslijst staan of niet. Ook zal er dan een reservelijst zijn. Mocht er iemand uiteindelijk beslissen niet mee te komen, dan benaderen we degenen op de reservelijst.

Kosten

De kosten voor het weekend zijn €60 voor leden van de Hiv Vereniging Nederland en €75 voor niet-leden. Voor dit geld krijg je twee overnachtingen, ontbijt-lunch-avondeten en consumpties. Het is mogelijk om het bedrag in maandelijkse termijnen te betalen. Wanneer de definitieve deelnemerslijst bekend is, ontvangen de deelnemers meer informatie over het weekend en de betaling.

Aanmelden

Opgeven voor het weekend kan door een mail te sturen naar servicepunt@hivnet.org onder vermelding van ‘Mankracht 2015′. Bellen kan ook: 020 – 689 25 77 (maandag, dinsdag en donderdag van 14 tot 22 uur).

Meld in je mail aan Servicepunt: je naam, adres en telefoonnummer, je geboortedatum, of je lid bent van de HVN en of je al eerder mee bent geweest met een weekend van Poz&Proud.

Meer weten?

Mocht je meer willen weten over wat je kunt verwachten, stuur dan een mailtje naar info@pozandproud.nl

Leave A Reply