Vrouwengroep OLVG

0

Voor veel vrouwen is het moeilijk om te praten over hiv. Ervaringen uitwisselen met andere vrouwen kan opluchten. Daarom organiseren de hiv-consulenten van het OLVG in Amsterdam een paar keer per jaar een avond speciaal voor vrouwen met hiv.

De avonden zijn vooral bedoeld om andere vrouwen met hiv te ontmoeten in een vertrouwde omgeving, waarbij de privacy voorop staat. De deelnemers bepalen zelf waarover zij het willen hebben. Bijvoorbeeld: hoe doen anderen dat met pillen, met hun kinderen en hun werk? Wat als je een nieuwe partner krijgt, zwanger wilt worden of tegen typische vrouwenproblemen aan loopt? Het kan fijn zijn om te merken dat veel vrouwen met hiv dezelfde vragen hebben.

De eerste bijeenkomst dit jaar is op 11 maart a.s. Ook op 1 juni en 23 september zijn er bijeenkomsten die allemaal om 19 uur beginnen.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een mail te sturen naar Susanne Wijnands s.wijnands@olvg.nl of Marie-José Kleene m.j.t.kleene@olvg.nl of te bellen naar (020) 599 40 67.

Leave A Reply