Licht(er) leven met hiv

0

Shiva is een organisatie die veel doet rond spiritualiteit en hiv. Van 30 april tot 3 mei organiseert ze weer kloosterdagen, een retraite in Maarssen.

Wil je ook in de lente zoeken naar licht(er) leven met hiv? Geef eens bewust aandacht aan je geest en je lichaam! Welke vraag in je leven met hiv houdt je op dit moment bezig? Daar kun je in de rustige sfeer in het klooster echt aandacht aan geven.

Ingebed in de sfeer van het klooster biedt Shiva een programma met gezamenlijke activiteiten, voor geest en lichaam.

Tijdens het programma worden regelmatig oefeningen gedaan om te ontspannen, energie te laten stromen en het lichaam met aandacht te verwennen.

De kloosterdagen zijn voor iedereen die leeft met hiv, ongeacht wat je al dan niet gelooft. Openheid om het kloosterleven eens te ervaren, en nieuwsgierigheid naar elkaars vormen van spiritualiteit is meer dan voldoende!

Deze retraite is niet bedoeld voor mensen met psychiatrische problematiek of een actuele verslaving.

De dagen worden begeleid door twee vrouwen: Fieke Klaver (geestelijk raadsvrouw voor mensen met hiv)  en Marjolein Annegarn (yoga, massage, ontspanningsoefeningen).

Meer informatie over het programma, kosten en aanmelding via shiva-fiekeklaver@xs4all.nl. Bellen kan ook: (020) 6160460.

Leave A Reply