Positive Touch

0

Poz&Proud, de homosectie van de Hiv Vereniging Nederland, organiseert op zaterdag 4 april weer Positive Touch: een ontspannen dag met op het eind massages met andere homomannen met hiv.

Deze dag wordt gefaciliteerd door Pras (gecertificeerd seksuologisch lichaamswerker en gediplomeerd coach) en Toralt (Poz&Proud).

De dag wordt begonnen met ademhalingsoefeningen, daarna worden er visualisaties en ontspanningsoefeningen gedaan die je helpen uit je hoofd, en in je lijf te komen. Omdat naakt zijn openheid bevordert, en een deel van de spanning weghaalt, is er voor gekozen om tijdens de workshop naakt te zijn.

Poz&Proud biedt deze activiteit aan vanuit het besef dat voor een goede gezondheid (en dat is bij hiv extra belangrijk) niet alleen geestelijke ontspanning belangrijk is, maar ook aandacht voor je lichaam. Seks staat niet op de agenda, maar wel elkaar aanraken.

Via aanraken is er veel aandacht voor jezelf, maar ook voor elkaar. Vandaar de naam Positive Touch.

Kosten en aanmelding

De kosten van de ééndaagse workshop (2 dagdelen; ochtend en middag), die in groepsaccommodatie De Ruimte aan de Weesperzijde in Amsterdam wordt gegeven, bedragen €39. Bij deze prijs zijn zaken als koffie/thee, lunch en massageolie inbegrepen.

Het maximum aantal deelnemers voor de workshop bedraagt 20 personen, dus wacht niet te lang met inschrijving als je interesse hebt.

Indien de kosten voor jou een beletsel voor deelname zijn, stuur dan een mail naar info@pozandproud.nl.

Aanmelden doe je via het servicepunt van de HVN: servicepunt@hivnet.org (onder vermelding van Positive Touch). Bellen kan ook: (020) 6892577.

De deelnamekosten moeten overgemaakt worden naar rekeningnummer NL31INGB0000276979 t.n.v. Hiv Vereniging Nederland, Amsterdam (onder vermelding van Positive Touch).

Leave A Reply