Positief leven met hiv (workshopreeks voor mensen met hiv)

0

De Hiv Vereniging Nederland (HVN) start dit voorjaar weer een workshopreeks voor mensen met hiv. Het is in eerste instantie bedoeld voor diegenen die net te horen hebben gekregen dat ze hiv hebben. Maar ook al weet je het wat langer, ook dan kan je deelnemen.

De workshops vinden plaats in Amsterdam, Eindhoven, Leiden, Rotterdam en Zwolle.

De reeks bestaat uit zes workshops, gegeven op een vast moment in de week over een periode van negen weken. Deelnemers schrijven zich in voor de hele cyclus (dus geen deelname per workshop).

Voor en door mensen met hiv

Je krijgt voorafgaand aan de start van de workshopreeks een kennismakingsgesprek met de workshopbegeleiders. Dat kan vrij snel na de aanmelding zijn.

Het doel van dit gesprek is om alvast kennis te maken met elkaar (ook omdat het nog even kan duren voordat een workshopreeks start) en vast te stellen of deze workshopreeks datgene is wat jij nu nodig hebt.

De begeleiding bestaat uit een duo van twee getrainde personen met hiv. Zij doen ook de organisatie van de workshopreeks.

Aanmelden kan door te bellen het Servicepunt van de HVN. Dat kan iedere maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer (020) 689 25 77.

Meer informatie vind je hier.

Leave A Reply