Mindfulness

0

Op donderdag 22 januari start Poz&Proud voor de vijfde keer met Positive Mind, een workshop mindfulness die speciaal bestemd is voor homomannen met hiv (en hun vrienden/vriendinnen).

Mindfulness kan je helpen om, door meer aandacht te besteden aan wat je voelt, lekkerder in je vel te zitten. In plaats van jachtig te leven, leer je stil te staan bij wat in je omgaat, ook de negatieve dingen die op de achtergrond zeuren. Die leer je vervolgens om te buigen in iets positiefs. Met mindfulness krijg je meer aandacht voor het kostbaarste in je leven: je eigen welbevinden.

De workshop Positive Mind vindt plaats op 8 achtereenvolgende donderdagavonden om 19:00 (eindtijd circa 21:15) in het gebouw van de HVN, Eerste Helmersstraat 17 teAmsterdam. De cursusleider is Engelstalig, maar verstaat ook Nederlands. Elke deelnemer krijgt een werkmap, naar keuze Engels- of Nederlandstalig. De kosten van de workshopserie bedragen €30 voor leden van de Hiv Vereniging Nederland (HVN) en €50 voor niet-leden.

Je kunt je opgeven via het Servicepunt van de Hiv Vereniging, per mail (servicepunt@hivnet.org) of telefoon (020 – 6892577, bereikbaar ma – di – don; van 14.00 tot 22.00 uur). Wil je eerst meer informatie hebben, stuur dan een mail naar info@pozandproud.nl.

Bij Poz&Proud kan je ook om een korting op de workshopkosten vragen indien het reguliere bedrag voor jou een probleem is.

Leave A Reply