Yoga met een lach!

0

Poz&Proud (de sectie homomannen van de Hiv Vereniging Nederland) start op maandag 19 januari met Positive Yoga, een serie yogalessen voor hiv-positieve homomannen en vriend(in)nen.

De wekelijkse les is gebaseerd op Kundalini yoga en focust op ademhaling, mantra’s en meditatie. De lessen zijn laagdrempelig, ervaring is niet vereist, en er wordt rekening gehouden met wat je aankunt. Yoga met een lach!

Positive Yoga start op tien opeenvolgende maandagen om 19.30 uur (vanaf 19.15 uur is de zaal open). De kosten bedragen €45 voor de gehele serie van tien lessen. De yoga wordt gehouden in het gebouw van de HVN, Eerste Helmersstraat 17, Amsterdam.

Wil je meedoen met Positive Yoga? Meld je dan (samen met je vrienden/vriendinnen) per mail aan bij het Servicepunt van de Hiv Vereniging (servicepunt@hivnet.org). Bellen (ma – di – don; van 14 tot 22 uur) kan ook: 020 – 6892577.

Wil je eerst meer informatie hebben, stuur dan een mail naar yoga@pozandproud.nl. Mochten de kosten voor jou een probleem zijn, dan kun je hier ook om een korting vragen.

Leave A Reply