Nieuwe track van Queen voor RED

0

Coca-Cola lanceerde eerder deze week de campagne ‘Share the Sound of An AIDS Free Generation’ met een nieuwe track van Queen in een remix van William Orbit. De opbrengst gaat naar RED, een hiv-adis campagne.

Het nummer heet ‘Let Me In Your Heart Again‘ en wordt gezongen door in 1991 aan de gevolgen van aids overleden Freddie Mercury. In het kader van die campagne, die een maand lang loopt, zullen meerdere artiesten nieuwe muziek uitbrengen.

Queen-gitarist Brian May: “Het is 23 jaar geleden dat de wereld onze geliefde Freddie Mercury verloor. In die tijd hebben we veel vooruitgang geboekt in de strijd tegen aids. Maar dat er een behandeling mogelijk is, volstaat niet, we moeten ervoor zorgen dat die ook voor iedereen toegankelijk is. Roger en ik zijn trots dat we dit herontdekte nummer kunnen schenken aan de RED-campagne, in de hoop dat Freddie’s krachtige stem de wereld weer kan inspireren.”

Leave A Reply