Kom naar Carré en krijg korting op een abonnement op ons blad

0

Op 29 november presenteert Volle Maan voor de achtste keer een landelijke bijeenkomst over leven met hiv. Als je een toegangskaart bestelt krijg je €12 korting op een jaarabonnement hello gorgeous.

De dag vindt weer plaats in Carré en heeft als titel ‘Smile’. Er is een gevarieerd programma met o.a. medische updates, ‘een goed gesprek’ waarbij je ervaringen kunt delen met anderen met hiv, een talkshow over support bij je leven met hiv en meer.

Ook zijn er een aantal muzikale gasten zoals musicalster Perry Dossett, pianist Laura Bos en operazangeres Tania Kross. Speciaal uit Amerika komt Aaron Darr, die voor de Democraten in 2016 wil meedoen aan de verkiezingen in Florida.

Lees hier meer over het programma.

Je kunt nu online je kaartje voor €12 bestellen. Als je dit doet kun je ook korting krijgen op een jaarabonnement op hello gorgeous. Normaal kost een abonnement 27,50; als je naar de dag in Carré komt kun je een abonnement afsluiten van vier nummers voor slechts €15,50.

Bestel hier je kaartje en neem een abonnement op ons blad. Heb je al een abonnement dan kun je ook iemand een abo cadeau doen.

Alvast enorm bedankt voor je steun!!

En tot ziens in Carré!

 

Leave A Reply