Tiener biedt excuses aan voor ‘hiv is homoziekte’ uitspraak

0

De 16-jarige Nash Grier heeft de meest volgers op Vine, een sociale media site waarop super korte filmpjes kunnen worden gedeeld. Zo’n 8.7 miljoen mensen zagen hem eerder deze week een filmpje plaatsen waarin hij hiv een homoziekte noemde.

Het filmpje (hier te zien) bevat een clip van een hiv-campagne, waarbij iemand zegt: ‘It’s not a gay disease.‘ Hierop schreeuwt de tiener: ‘Yes, it is. Fag!

Grier heeft spijt van zijn daad en bood op Twitter zijn excuses aan:

“I apologize for anything negative I’ve said towards gays and for that matter anyone. I was young, ignorant, stupid, and in a bad place. I’ve moved on and learned from my mistakes and I am so truly sorry to anyone I have offended. I have nothing against anyone or anything that promotes equality. Sorry again.”

Leave A Reply