De Tijd Daarna op tv

0

Op 26 juli wordt De Tijd Daarna, een documentaire over dertig jaar leven met hiv door de ogen van vijf mensen, vertoond op televisie.

De Tijd Daarna is gemaakt door Erwin van Kokkelkoren en Willem Aerts. Het maakt deel uit van een groot project waar al eerder een fototentoonstelling en boek van verschenen. In hello gorgeous #2 hadden wij een interview met de makers.

Het is een indringend tijdsdocument waarin vijf mensen met hiv centraal staan. Pratend over hun verleden, het nu en hun dromen voor de toekomst laten ze zien hoe verschillend het hiv-virus hun leven heeft beïnvloed.

De documentaire zal ook worden vertoond op de internationale aids conferentie in Melbourne.

De Tijd Daarna is te zien op 26 juli om 16.05 uur op Nederland 2.

Bekijk hier de trailer.

Leave A Reply