Tunnel of Love in Leeuwarden

0

Poz&Proud presenteert op 25 april in samenwerking met COC Friesland in Leeuwarden de Tunnel of Love, een serieus-vrolijke avond voor homomannen over de lusten (en lasten) van de anus.

De avond is onderdeel van de Poz&Proud on Tour (www.pozandproud.nl/tour)

Voor veel homomannen is de kont een bron van veel seksueel plezier. Uit onderzoek blijkt dat twee derde plezier beleeft aan anale seks. Variërend van vingeren, neuken, fisten tot het spelen met dildo’s.

Tijdens de Tunnel of Love is er aandacht voor de anatomie van de anus, delen homomannen tips en tricks over kontspoelen en vertelt schrijver Eric Kollen (Jongenssprookjes.nl) over zijn fascinatie met kontneuken.

Screening 

Een stijgende groep homomannen beleeft echter niet alleen maar plezier van hun kont. Zo hebben homomannen met hiv een verhoogde kans op een of meerdere voorstadia van anale kanker (AIN) en neemt het aantal hiv-negatieve mannen met AIN ook toe.

In een aantal ziekenhuizen worden homomannen met hiv inmiddels gescreend op deze voorstadia die worden veroorzaakt door het Humaan Papillomavirus (HPV)

Tijdens de avond in Leeuwarden wordt uitleg gegeven over wat homomannen met hiv kunnen verwachten van deze screening. Ook komen mannen aan het woord, die AIN hebben.

Tunnel of Love – 25 april 2014 – 20-22.30 uur

COC Friesland Café 
Zaailand 94
Leeuwarden 
Toegang is gratis en de avond is bedoeld voor iedere homoman die zijn kont waardeert.

 

Leave A Reply