Win kaarten voor Chez Nous!

0

Wij doen mee aan de Meer dan Handen vrijwilligersprijs. Je kunt ons helpen hiervoor zoveel mogelijk stemmen te vergaren, door je vrienden op Facebook op te roepen op ons te stemmen. Je maakt bovendien kans op gratis kaartjes voor de nieuwe Nederlandse film Chez Nous, die op 3 oktober in premiere gaat.

Stemmen op ons kan nog tot 1 oktober en de komende vier weken verloten we elke week 5 x 2 vrijkaarten voor Chez Nous. Winnaars ontvangen bovendien een DVD van de film De Verbouwing.

Wat moet je hiervoor doen?

Ga naar onze Facebook pagina en deel de link van de Meer dan Handen vrijwilligersprijs met je vrienden op Facebook. Onder diegenen die dit doen, verloten we de kaarten. Je kunt twee kaarten per persoon winnen. Je maakt natuurlijk meer kans, als je ook nog een leuke, mooie aanbeveling doet over ons magazine bij het delen van de link.

Als je een week niet hebt gewonnen, kun je het de weken daarop gewoon weer proberen. In totaal zijn er 20 x 2 vrijkaartjes te winnen.

Deze actie loopt tot 1 oktober.

 

 

 

Leave A Reply