Net hiv?

0

De Hiv Vereniging Nederland (HVN) organiseert met enige regelmaat op meerdere plekken in het land een workshopreeks voor mensen met hiv.

De workshopreeks is – in eerste instantie – bedoeld voor mensen met hiv die relatief kort de diagnose hebben. Maar ook al weet je het wat langer, ook dan kan je deelnemen: mogelijk ben je na een tijd er aan toe om meer informatie te krijgen en anderen met hiv te ontmoeten. De groepen zijn gemengd en de voertaal is Nederlands.

De reeks bestaat uit 6 workshops, gegeven op een vast moment in de week over een periode van 9 weken. Deelnemers schrijven zich in voor de hele cyclus (dus geen deelname per workshop).

Je krijgt voorafgaand aan de start van de workshopreeks een kennismakingsgesprek met de workshopbegeleiders. Dat kan vrij snel na de aanmelding zijn. Het doel van dit gesprek is om alvast kennis te maken met elkaar (ook omdat het nog even kan duren voordat een workshopreeks start) en vast te stellen of deze workshopreeks datgene is wat jij nu nodig hebt.

De begeleiding bestaat uit een duo van 2 getrainde personen met hiv. Zij doen ook de organisatie van de workshopreeks.

Meer informatie over de workshopreeks en data waarop ze beginnen, vind je hier.

 

Leave A Reply